Казвам се Евгени Панев

Обичам фотографията, защото чрез нея се опитвам да преразказвам историите на хората с техните най-красиви моменти. Обичам да улавям настроенията, емоциите и мечтите им. Аз искам снимките ми да говорят и да ни пренасят в точния момент, където са били запечатани, за да се повтори и усети изживяването на незабравимите моменти.

Целият живот е поредица от спомени. Най-значителните и неповторими са детството - белязано от безгрижие и сватбеният ден, който е начало на една нова история, на една нова семейна единица. Обръщайки внимание на всички детайли, се старая да предам цялостната атмосфера и емоция от даденото събитие.

Всеки, застанал пред обектива, желае да бъде показан в най-добрата си светлина. Нека обсъдим как си представяте вашите фотосесии, за да може представянето Ви да е реализация на най-красивите, а защо не и най-смелите мечти.

Снимам с два фотоапарата на марката Sony - от професионален клас, също така залагам и на качествени - светлосилни обективи. Техниката е една от също така важните неща, защото тя е гаранция, че клиентът няма да остане без снимки. Подсигуряването с втори фотоапарат е задължително, особено при важни събития като сватбената фотография. Колкото и скъпа да бъде техниката, тя не прави снимката, а човекът зад фотоапарата, така че търсете професионалист и личност, който знае как да използва целия си арсенал от техника.

Приятно разглеждане!

Фотограф Евгени Панев
Разгледайте снимки: Сватбена Фотография
Разгледайте снимки: Портретна Фотография

Evgeni Panev